Voetbal verandert levens: gratis jeugdtraining gegeven door diverse spelers Beerschot-Wilrijk

Voetbal verandert levens: gratis jeugdtraining gegeven door diverse spelers Beerschot-Wilrijk
Foto: © SC

Voetbal verandert levens. Met die tagline zet de Football Changes Lives Foundation van Hernan Losada zich in tegen armoede. Diverse spelers uit de A-kern van Beerschot-Wilrijk springen mee in de bres. Erg knap!

Zo zal er een gratis jeugdtraining zijn met een flink aantal spelers uit de A-kern. Hernán Losada tekent daar op 18 november als bezieler van de Foundation present met zijn collega's Antonio Muñoz Herrera, Rachid Hmouda, Jimmy De Jonghe, Dyron Daal en Tom Pietermaat.
 
De Football Changes Lives Foundation start met het inzamelen van voetbalmateriaal om dit te kunnen aanbieden aan kinderen in armoede. "We zoeken bruikbare voetbalschoenen, shirtjes, shorts, trainingspakken, regenvestjes, keeperskledij, ... in kindermaten."

En er hoort een leuke ruilactie bij: "Kinderen van 6 tot 16 jaar die iets van voetbalmateriaal hebben dat nog in goede staat is en dat ze willen schenken aan FCL, kunnen in ruil deelnemen aan een professionele voetbaltraining onder leiding van verschillende van onze A-kern spelers."

Praktisch: Deze training zal doorgaan aan de Universiteitspleinen op 18 november om 14u. Wie wil deelnemen aan deze training dient zich in te schrijven via een e-mail te richten aan: FootballChangesLivesFDN@gmail.com voor uiterlijk 15 november (of tot het maximum van 100 inschrijvingen is bereikt), met vermelding van naam en leeftijd van het kind dat wil deelnemen aan de trainingsactiviteit, of hij/zij reeds voetbal speelt in clubverband en welk sportmateriaal hij/zij aan FCL wil doneren in ruil voor het deelnemen aan de training.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties