Aanslagen in Parijs maken topvoetballers bang: sterren van PSG willen niet terugkeren naar Frankrijk

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Aanslagen in Parijs maken topvoetballers bang: sterren van PSG willen niet terugkeren naar Frankrijk
Foto: © photonews

De recente terroristische aanslagen in Parijs hebben een diepe indruk gemaakt op ieder van ons. Veel mensen lijken de Franse hoofdstad nu te vermijden, iets wat mogelijk ook de heren profvoetballers zullen doen.

Zo zijn er mogelijk enkele problemen in de maak bij Paris Saint-Germain. Enkele sterkhouders van de club staan namelijk niet te springen om terug te keren naar hun club.

Onder hen ook David Luiz. De Braziliaan vertelde openlijk over zijn angst om terug te keren naar Parijs. “Mijn vriendin, familie en vrienden zijn in Parijs. Ze zijn allemaal erg droevig en bang.”

"Als het van mij zou afhangen... Ik zou niet terugkeren"

David Luiz

“Ik weet niet wat ik ga doen en of ik wel ga terugkeren naar Parijs”, aldus Luiz in een gesprek met The Daily Mail. “Voor PSG spelen is mijn job, maar als het van mij zou afhangen… Dan zou ik niet terugkeren.”

Volgens het medium is ook Edinson Cavani lang niet zeker of hij wel zal terugkeren naar Parijs. Alvaro Gonzalez, zijn ploegmakker bij de nationale ploeg van Uruguay, vertelde het volgende: “Cavani vertelde ons dat hij liever niet terug naar Parijs wil.”

Verratti keert wél terug

Wie wel zeker zal terugkeren, is Marco Verratti. De Italiaan, die afgelopen vrijdag niet in actie kwam tegen de Rode Duivels, maakt zich sterk dat hij zich na de interlandbreak gewoon meldt bij zijn club.

Zijn zaakwaarnemer Donato Di Campli pleit voor rust. “Verratti is niet bang om terug te keren naar Parijs. Alles moet nu opnieuw normaal worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties