Reactie Goblet zette 'zijn' Standard een hak met een fantastische redding: "Ik heb mijn gelijk gehaald bij de twijfelaars"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 3 reacties
Goblet zette 'zijn' Standard een hak met een fantastische redding: "Ik heb mijn gelijk gehaald bij de twijfelaars"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren - Standard was een draak van een match, maar toch onderscheidden de twee doelmannen zich met enkele fantastische reddingen. Vooral die van Goblet op Knockaert mocht er zijn. Eindelijk revanche voor de goalie.

Goblet werd immers na twee uitleenbeurten bij Tubize doorgestuurd bij de Rouches wegens 'te licht voor eerste klasse.' "Ik heb het ongelijk kunnen bewijzen voor zij die aan me twijfelden. Ik heb wel degelijk het niveau voor eerste klasse."

Mijn redding was een signaal naar de ploeg dat we geen goal gingen pakken

"Ik moest me ook tonen, want de vorige matchen waren niet best. Ik had ook niets te verliezen", gaat de doelman verder. Zijn redding op Knockaert was een sleutelmoment. "Het was een signaal naar de hele ploeg: 'we pakken hier geen goal vanavond.'"

Hij had ook mooie woorden over voor Hubert, zijn collega aan de overkant die dus wel in het eerste van Standard geraakte. "Zijn redding op Gano was klasse", aldus Goblet die ploegmaat is van Hubert bij Jong België. "Het is een goeie zaak voor ons land dat er twee goeie, jonge, doelmannen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties