Reactie Scholz met pijn naar de kant, maar vooral erg teleurgesteld: "Wat een kinderlijke fouten"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 0 reacties
Scholz met pijn naar de kant, maar vooral erg teleurgesteld: "Wat een kinderlijke fouten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard ging zondagavond pijnlijk onderuit op het veld van KV Oostende. Na vier matchen zonder tegendoelpunt slikten de jongens van Yannick Ferrera plots vier tegentreffers. Na de match kwam Alexander Scholz het uitleggen.

“Het waren bijna allemaal cadeautjes die we weggaven, hé. Zeker die eerste twee doelpunten. Het derde tegendoelpunt komt met een gelukje tot stand en na die rode kaart… Tja, dan was het over en uit en werd het zelfs nog 4-1.”

De Deen kon het dan ook niet goed vatten dat Oostende zó vlot tot scoren kwam. “We hadden veel en veel slimmer moeten zijn. De eerste twee tegengoals… Dat waren kinderlijke fouten, hé. We bieden die doelpunten aan op een presenteerblaadje.”

"Opnieuw pijn aan de voet"

In de slotfase moest Scholz nog naar de kant. Wat er precies aan de hand was, wilden we weten. “Ik heb pijn aan mijn voet. Dezelfde voet waaraan ik geblesseerd was…”

“Ik weet niet precies wat het is, maar het is zo goed als dezelfde plaats als bij mijn blessure. De komende dagen zal er meer duidelijkheid zijn”, besloot de verdediger.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties