Hazard: "Links, rechts, nummer tien, of als spits, het maakt mij niet uit: ik wil gewoon spelen"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Hazard: "Links, rechts, nummer tien, of als spits, het maakt mij niet uit: ik wil gewoon spelen"
Foto: © SC

Eden Hazard blijft op zoek naar zijn eerste doelpunt in de Premier League. De statistieken van de Rode Duivel zijn de laatste tijd niet echt schitterend, maar over zijn flexibiliteit kunnen ze niet klagen bij Chelsea.

Hazard werd de laatste weken regelmatig als diepste spits geposteerd. Hij werd ook al als nummer tien uitgespeeld dit seizoen, en op de flanken uiteraard. Allemaal geen probleem voor Hazard. Dat vertelt hij op de clubwebsite. 

"Ik wil gewoon op het veld staan. Het maakt mij niet uit of ik links, rechts, als nummer tien of als spits moet spelen." Al heeft hij natuurlijk wel een voorkeur. "Ik speel liefst op de linkerflank, maar als ik vooraan moet spelen, waarom niet?"

"We kunnen nog twee trofeeën pakken" - Eden Hazard

De eerste opdracht is nu winnen tegen Crystal Palace en dan verderwerken aan de wederopstanding. "Het gaat nu goed, we moeten alleen meer wedstrijden beginnen winnen om het vertrouwen terug te krijgen en meer positivisme te creëren."

Hazard hoopt dit seizoen nog prijzen te pakken. "Als we het de tweede helft van het seizoen goed doen, kunnen we nog twee trofeeën pakken. We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken. We moeten niet te ver vooruit kijken, het gaat er gewoon om zoveel mogelijk matchen te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties