Debuut Zidane: Bernabeu eindelijk nog eens enthousiast, Bale demonstreert topvorm

Caroline Tonnelier
| 8 reacties
Debuut Zidane: Bernabeu eindelijk nog eens enthousiast, Bale demonstreert topvorm
Foto: © photonews

Zinédine Zidane debuteerde tegen Deportivo La Coruña als hoofdcoach van Real Madrid. De Fransman begon in een enthousiast Bernabeu met een 5-0 zege aan zijn trainerscarrière op het hoogste niveau. Gee

De ontvangst van Zidane was fantastisch, het contrast met de laatste wedstrijden onder Benitez bijzonder groot. Het gefluit maakte plaats voor enthousiasme in de tribunes. 

Het was uiteraard ook uitkijken naar de eerste opstelling van de nieuwe coach. Isco kreeg meteen het vertrouwen en hield James Rodriguez op de bank. Modric en Kroos vervolledigden het middenveld. In de verdediging koos Zidane voor Pepe. 

Keylor Navas moest zijn team behoeden voor een vroege achterstand en op het kwartier liet Benzema Bernabeu voor het eerst juichen. Zijn 150e doelpunt in het shirt van Real Madrid

Hattrick Bale

Daarna was het de beurt aan Gareth Bale. De Welshman verkeert momenteel in topvorm en was goed voor een hattrick. Twee makkelijke kopballen en tussenin een lekker schot van binnen de zestien.

Op aangeven van Cristiano. Voor wie zich mocht afvragen wat de bijdrage van de Portugees was in de zege: geen doelpunten dit keer, wel twee assists. 

Het laatste woord was voor Karim Benzema, die 'la manita' vervolledigde. Een vlekkeloos debuut voor Zidane, die in de volgende wedstrijden tegen mindere goden verder kan bouwen aan zijn team. 

Eerder won Barcelona al met 4-0 van Granada.  

09/01/2016 16:00Barcelona - Granada4-0
09/01/2016 18:15Getafe - Real Betis1-0
09/01/2016 18:15Sevilla - Athletic de Bilbao2-0
09/01/2016 20:30Real Madrid - Deportivo5-0
09/01/2016 22:05Levante - Rayo Vallecano2-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties