Genk-aanwinst Karelis verrast na wereldgoal: "Mijn afwerking moet beter"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Genk-aanwinst Karelis verrast na wereldgoal: "Mijn afwerking moet beter"
Foto: © photonews

De Belgische voetballiefhebber maakte afgelopen vrijdag kennis met Nikos Karelis. Met een fantastische goal bezorgde de aanvaller Genk 3 levensbelangrijke punten. En wat nog mooier is, de Griek stelt zich zeer bescheiden en leergierig op.

In amper 15 minuten voetbalde Karelis zich in de harten van de Genk-supporters en rolde zijn naam over de lippen van menig voetbalsupporter. Ondanks zijn sterke debuut, blijft de spits zeer bescheiden en stelt hij zich enorm leergierig op.

"Het was een mooie goal, maar ik had nog een kans om te scoren. Ik was blij met mijn goal, maar ik moet nog aan heel wat zaken werken, onder meer aan mijn afwerking op doel. Dat moet nog een stuk beter", verraste de Griek na zijn treffer. 

Jupiler Pro League

Ondertussen ontdekte hij dat er toch wel wat verschillen zijn tussen de Jupiler Pro League en de Griekse voetballiga. "In België spelen de teams aanvallender en hier ligt het tempo toch wel wat hoger."

De sympathieke aanvaller heeft enkel lovende woorden over zijn verhuis naar Limburg. "Ik voel me goed in Genk. De coach en de ploegmaats hebben mij heel goed geholpen en ze geven me vertrouwen. Dat is belangrijk voor een speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties