Serie A: Fiorentina hijgt in de nek van Napoli, Inter verliest dure punten

Redactie

In de Serie A blijft het ongewoon spannend. AFC Fiorentina won de wedstrijd en zet zo SSC Napoli onder druk. Internazionale liet dure punten liggen, terwijl Juventus vanavond nog een topper speelt.

AFC Fiorentina 2 - 0 Torino FC

Een droge 2-0 met een doelpuntje voor én eentje na de rust. Meer had AFC Fiorentina niet nodig om AFC Torino opzij te zetten. La Viola blijft zo stevig in het koppeloton staan.

UC Sampdoria 2 - 4 SSC Napoli

Dries Mertens begon op de bank bij de leider, maar de Rode Duivel deed wel zijn duit in het zakje. Balletje klaarleggen en netjes afwerken!

Internazionale 1 - 1 Carpi FC 1909

Internazionale had het een pak lastiger tegen het bescheiden Carpi. Rodrigo Palacio zorgde in het derde kwartier de Milanese voorsprong, maar in blessuretijd ontnam Kevin Lasagna de thuisploeg nog twee punten.

24/01/2016 12:30Fiorentina - Torino2-0
24/01/2016 15:00Lazio - Chievo4-1
24/01/2016 15:00Hellas Verona - Genoa1-1
24/01/2016 15:00Palermo - Udinese4-1
24/01/2016 15:00Inter Milaan - Carpi1-1
24/01/2016 15:00Sassuolo - Bologna0-2
24/01/2016 15:00Sampdoria - Napoli2-4
24/01/2016 20:45Juventus - AS Roma1-0