Belg in Nederland wordt om heel bizarre reden aan de kant geschoven

Redactie
| 0 reacties
Belg in Nederland wordt om heel bizarre reden aan de kant geschoven
Foto: © Photonews

ADO Den Haag zit in nauwe financiële schoentjes. Nu zijn er toch een injectie komen van eigenaar Hui Wang van een paar miljoenen, maar voor Timothy Derijck zou dat wel eens te laat kunnen zijn.

Onze landgenoot kreeg een tijdje geleden al te horen dat hij geen nieuw contract zou krijgen omdat hij te zwaar op het budget woog. Maar nu zou hij ook aan de kant gelaten worden omdat... zijn contract automatisch verlengd wordt indien hij een bepaald aantal matchen speelt.

En mogelijk komt de financiële injectie niet zijn kant op. "Dat ligt aan hoe ze ermee omgaan", aldus manager Karel Jansen bij FOX Sports. En ook Derijck is er niet zeker van. "Ik reken er niet op. Dat geld is voor meer geledingen binnen de club."

Zijn manager wil de zaak echter niet op zijn beloop laten. "Op het moment dat hij ernaast komt te staan, terwijl Timothy gewoon fit is, dan onderneem ik wel actie richting de club, ja. Ik zou het bizar vinden als dat gebeurt. De club verschuilt zich achter: we hebben het geld nu eenmaal niet. Maar het gaat mij om het principe. Contracten en clausules moeten worden nagekomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties