"Romelu Lukaku zal de beste aanvaller ter wereld worden. Heel snel zelfs"

Redactie
| 40 reacties
"Romelu Lukaku zal de beste aanvaller ter wereld worden. Heel snel zelfs"

Waar speelt Romelu Lukaku volgend seizoen? Het antwoord lijkt in elk geval niet Everton te zijn. Als we vader Lukaku mogen geloven, dan zal de transfer snel rond zijn.

Misschien zelfs nog voor het EK? Veel zal natuurlijk afhangen van het bod en van de rol van de makelaar. Maar het kan snel gaan. "Bij Romelu zal het snel geregeld zijn. Of de transfer al rond is? Bijna. Ik denk dat het vóór het EK in orde zal zijn (lacht)", zo wordt papa Lukaku geciteerd door Humo.

Wat de bestemming wordt? "Op dit moment vind ik Manchester United of Bayern München het meest geschikt voor hem." Met toch een duidelijke voorkeur voor de Duitsers. "Elk jaar spelen ze minstens de halve finale van de Champions League, en de Bundesliga zal hem enorm liggen."

"Om vooruitgang te blijven boeken, móét hij van club veranderen" - vader Lukaku

De beslissing over een nakend vertrek lijkt vast te liggen: "Wat zeker is: om vooruitgang te blijven boeken, móét hij van club veranderen. Maar we zijn vooral bezig met de juiste keuze te maken." Italië ziet hij in dat opzicht niet als een optie omdat het daar te gesloten is achteraan.

Romelu heeft de ambitie om de beste aanvaller ter wereld te worden en zijn vader is ervan overtuigd dat hij dat snel zal worden. "Hij zegt het niet alleen, hij zal het ook worden. Heel snel zelfs. Waarom ik daar zo zeker van ben? Hij is groot, sterk en snel. En hij voetbalt heel goed."

Uiteraard beseft hij dat er nog een aantal verbeterpunten zijn. "Maar zet hem morgen in een grote ploeg, die als een echte machine in functie van de aanvallers speelt en hen laat scoren, en dan doet hij elke tegenstander pijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties