'Marc Wilmots werd tijdens het EK met de dood bedreigd'

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
'Marc Wilmots werd tijdens het EK met de dood bedreigd'
Foto: © photonews

Opvallend nieuws rond Marc Wilmots is aan de oppervlakte gekomen. Zo zou de bondscoach tijdens het EK met de dood zijn bedreigd.

Op 29 juni, kort voor de fatale wedstrijd tegen Wales, kreeg Wilmots een verontrustende sms van een Nederlandse vrouw en haar vriend. De coach van de Rode Duivels werd met de dood bedreigd, waarop hij er meteen de politie bijhaalde. Niemand van de staf en spelers had ook maar iets in de gaten.

Franse rechercheurs openden na het lezen van de sms een onderzoek. In het Nederlandse Veghel werden intussen huiszoekingen gedaan in het kader van een stalkingszaak. Stephan v.d.V (31) met wiens gsm de doodsbedreiging werd verstuurd ontkent zijn betrokkenheid en diende een klacht in tegen onbekenden.

Fantaste

Zijn vriendin Jet v.d.G. (31) beweert Wilmots wél te kennen en probeerde dat aan Het Nieuwsblad aan te tonen met valse sms'en, zogezegd verstuurd door Wilmots. Sommige berichten dateren echter van tijdens België-Noorwegen (1 juni) en België-Italië (13 juni). Verder onderzoek moet duidelijkheid verschaffen in de zaak, maar in de entourage van Wilmots spreekt men van een fantaste.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties