Hein Vanhaezebrouck verbaasd over de media: "Moeilijker dan de opponent van Anderlecht"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 43 reacties
Hein Vanhaezebrouck verbaasd over de media: "Moeilijker dan de opponent van Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck was verrast dat de media de tegenstander van Anderlecht, Slavia Praag, hoger inschatten dan die waartegen AA Gent donderdagavond de wei in moet.

"Ik onderschat de ploeg niet", opende Vanhaezebrouck op traditionele wijze. "Ik was verbaasd toen de media de tegenstander van Anderlecht, Slavia Praag, hoger inschatte dan de onze. Wij zouden samen met Genk zogezegd de makkelijkste taak hebben."

"Ik heb zelf wat opzoekingswerk gedaan en ontdekte dat Shkendija in de vorige ronde Boleslav uitschakelde. Die ploeg eindigde vorig jaar in de Tsjechische eerste klasse hoger dan Slavia Praag", staafde de Gentse oefenmeester zijn uitspraak.

Als we niet efficiënt zijn, gaan we hier een zware dobber aan hebben

De Buffalo's moeten vooral efficiënt zijn. "Anders gaan we er een zware dobber aan hebben. We mogen niets weggeven en moeten onze kansen die we krijgen afmaken.

Het is een ploeg met een pak meer métier dan de jonge Roemenen van Georghe Hagi uit de vorige ronde. "Ze hebben met een gemiddelde leeftijd van ongeveer dertig een pak meer ervaring. Ze zijn sterk aan de bal en hebben een goeie balbehandeling."

"Het is een ploeg die er dit weekend dan wel drie om de oren kreeg, maar toch pakken ze doorgaans amper tegengoals. We moeten vooral thuis een goeie uitgangspositie verwerven, daar zal er immers een erg fanatieke sfeer zijn."

Bekijk hieronder de verwachtingen van Hein Vanhaezebrouck over de tegenstander van donderdagavond. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties