Reactie 'Vlagaanvaller' Mitrovic niet bang van de hel in Macedonië: "Motiveert me alleen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
'Vlagaanvaller' Mitrovic niet bang van de hel in Macedonië: "Motiveert me alleen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KF Shkendija mag dan wel een Macedonisch team zijn, de etnische roots van de Gentse tegenstander liggen overduidelijk in Albanië. De Albanese vlag was de enige die we zagen in de Ghelamco Arena. Het belooft een warme avond te worden voor Stefan Mitrovic ginds.

Mitrovic haalde tijdens een kwalificatiewedstrijd van Servië tegen Albanië immers een controversiële vlag van Groot-Albanië neer. Die werd via een drone het stadion in gevlogen. Indien u het niet meer voor de geest kan halen, hieronder kan u de beelden nog eens bekijken.

De Servische verdediger van Gent wacht ongetwijfeld een hels onthaal door de Albanese Macedoniërs. Zelf doet het hem niet veel. "Ik ben een professional, als de supporters iets tegen mij hebben, mogen ze dat laten blijken."

Openlijk reageren tegen het publiek, doe ik nooit

Hij kan er soms zelfs beter door spelen. "Ze kunnen me op die manier eigenlijk motiveren. Maar openlijk reageren tegen het publiek, dat zou ik nooit doen. Ik blijf altijd gefocust op de wedstrijd."

2-1 is verder geen ideaal resultaat om naar daar te trekken. "Het is een gevaarlijk resultaat, maar die laatste goal maakte het verschil voor ons. Nu moeten zij aanvallen. Toch was het geen makkelijke tegenstander, dat heeft iedereen gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties