Slecht nieuws voor 'wonderkind' Odegaard
Redactie
| 12 reacties

Slecht nieuws voor 'wonderkind' Martin Odegaard (Real Madrid)

Slecht nieuws voor  'wonderkind' Odegaard
Foto: © photonews

Martin Odegaard staat al jaren te boek als één van de grootste talenten ter wereld. Heel wat mensen hopen de jonge middenvelder snel op het hoogste niveau te mogen bewonderen, maar voorlopig blijft het wachten op de Noor.

Nochtans leek er deze zomer eindelijk schot in de zaak te komen. Verschillende clubs waren geïnteresseerd in het toptalent van Real Madrid en de Madrilenen wilden ook meewerken aan een uitleenbeurt.

De ontwikkeling van Odegaard stond voorop en bij een kleinere club zou hij sowieso meer speelminuten kunnen maken dan bij Real. In dat kader werd er dus naar een ideale ploeg en competitie gezocht voor de middenvelder.

Stade Rennes

Stade Rennes klopte onlangs aan bij Real Madrid en even leek het erop dat Odegaard zijn carrière zou verderzetten in de Ligue 1. Maar de Franse club heeft nu zelf de stekker uit de onderhandelingen getrokken.

Rennes hoopte een aankoopoptie op de nog steeds maar 17-jarige Odegaard te kunnen bemachtigen, maar dat bleek niet mogelijk. Slecht nieuws voor Odegaard, zo vlak voor de transferdeadline.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties