Huh? Niet Hazard maar Sterling is 'Speler van de Maand' in de Premier League

Koen Frans
Koen Frans
| 5 reacties
Huh? Niet Hazard maar Sterling is 'Speler van de Maand' in de Premier League
Foto: © Photonews

Enkele dagen geleden werd bekendgemaakt dat Eden Hazard de 'Speler van de Maand' was geworden in de Premier League. Maar toen waren blijkbaar nog niet alle stemmen geteld.

Voor het eerst mogen ook de fans hun stem uitbregen voor hun favoriete 'Speler van de Maand'. Eden Hazard kreeg de meeste stemmen van het publiek achter zijn naam.

Maar nu de punten van de 'vakjury' er zijn bijgeteld, is Raheem Sterling van Manchester City de eerste winnaar van de vernieuwde 'Speler van de Maand' verkiezing in de Premier League.

In die vakjury zetelen grote namen uit het Engelse voetbal zoals Jamie Carragher, Sir Alex Ferguson, Alan Shearer, Thierry Henry en Rio Ferdinand. Zij kozen dus voor Sterling in plaats van Hazard. Naast Hazard en Sterling waren ook Curtis Davies (Hull City) en Antonio Valencia (Man United) genomineerd.


Manager & Goal van de Maand

Voor de volledigheid: Mike Phelan (Hull City) werd verkozen tot Manager van de Maand, Cristhian Stuani (Middlesbrough) maakte tegen Sunderland de Goal van de Maand en de 19-jarige Ethan Robson (Sunderland) was de beste Jongere van de Maand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties