Degryse snapt Vanhaezebrouck niet helemaal: "Vreemd"

Redactie
| 9 reacties
Degryse snapt Vanhaezebrouck niet helemaal: "Vreemd"
Foto: © photonews

KAA Gent kende afgelopen weekend weinig problemen met een flauw Sporting Lokeren. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck speelde een prima wedstrijd en de opvolgers van Sven Kums leverden onmiddellijk een goede prestatie. Een meevaller voor Gent.

Nieuwkomer Esiti liet flarden van zijn talent zien, terwijl Rob Schoofs zich in de kijker speelde met een sterke match. Toch nam Vanhaezebrouck de gewezen kapitein van STVV niet op in zijn Europa Leagueselectie. “Vreemd”, zo zegt Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

“Het post-Kumstijdperk van AA Gent oogde fraai tegen Lokeren - althans in de tweede helft. Schoofs als vervanger van Kums speelde een goeie match. Hij stond zijn mannetje, oogde zelfzeker, en was sterk in de passing. Het is vreemd dat Vanhaezebrouck hem niet op de lijst voor de Europa League zette”, klinkt het.

"Bijzonder nieuwsgierig naar hoe Hein het verlies van Kums in Europa denkt op te lossen"

Marc Degryse

“Daarom ben ik bijzonder nieuwsgierig naar hoe Hein het verlies van Kums in Europa denkt op te lossen. De nieuwe Nigeriaan Rabiu is een mogelijkheid, maar waarom begon die dan niet tegen Lokeren? En heeft Vanhaezebrouck dan zó een groot vertrouwen in die jongen?”, vraagt Degryse zich tot slot nog af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties