Reactie Raman maakte z'n missers goed: "Ik durfde anders de kleedkamer niet in na dat pisballeke"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 13 reacties
Raman maakte z'n missers goed: "Ik durfde anders de kleedkamer niet in na dat <i>pisballeke</i>"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman brak de wedstrijd voor Standard open in de tweede helft. Zijn acties zorgden voor meer ruimte voor Trebel én Belfodil. Toch gingen de eerste twee grote kansen verloren. Raman was opgelucht dat hij het toch nog kon rechtzetten met de winning goal.

"Na die tweede kans zat ik toch vijf minuten met m'n hoofd in de grond", aldus Raman na de wedstrijd. "Als ik die kopbal daarna niet scoorde, durfde ik niet in de kleedkamer komen. Ze gingen me afgemaakt hebben."

Zijn misser was dan ook eentje die er altijd in moest. "Die tweede moest ik gewoon binnen trappen. Als je op de rand van de kleine baklijn die bal naar Copa pist, is dat heel jammer. De goal was wel goed binnen gekopt", niet de specialiteit van Raman. "Maar ik kan er wel aan werken."

Alle frustratie is er nu uit

Ook na de match tegen Celta de Vigo werd zijn efficiëntie bekritiseerd. "Ik begreep niet goed waarom die kritiek er kwam. Maar na die goal is alle frustratie er nu uit", ging de aanvaller van de Rouches verder.

"Ik ben iemand die nu heel wat kansen nodig heeft om een goal te maken. Nu ben ik blij dat de moeilijkste erin ging, ik moet werken op training om ervoor te zorgen dat ook die makkelijke erin gaan", sloot Raman af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties