Reactie Skulason gefrustreerd na verlies: "55 minuten lopen voor elkaar, maar daarna..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 0 reacties
Skulason gefrustreerd na verlies: "55 minuten lopen voor elkaar, maar daarna..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ari Skulason vocht voor wat hij waard was op de linksback bij Lokeren, maar zag zijn team toch organisatorisch ten onder gaan. De IJslander reageerde erg gefrustreerd achteraf.

"Hoe ik me voel? Shit", aldus de IJslandse international. "We liepen en werkten voor elkaar gedurende 55 minuten, maar daarna kregen zij plots kans na kans. Allemaal door fouten bij ons. De enige kansen die Standard kreeg, kwamen er nadat wij ten aanval trokken."

Zoeken naar oplossingen

"Het is een wedstrijd van negentig minuten, hé, geen 55. Copa heeft ons nog recht gehouden met enkele fantastische reddingen, anders was het binnen de vijf minuten al meteen 0-2." Het wordt zoeken naar oplossingen.

"Moest ik ze kennen, was ik coach geweest. Wanneer we samenwerken zijn we echt moeilijk te kloppen. Als we dat niet doen, zijn we heel makkelijk te kloppen." Aanvallend creëerde Lokeren naast enkele stilstaande fases helemaal niets.

"We vonden ook de ruimte niet. Dossevi moest nooit teruglopen en had dus energie over om ons in de problemen te brengen. We moeten op alle vlak verbeteren, dat is duidelijk", sloot de IJslander af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties