Michael Clepkens heeft hélemaal geen spijt van zijn keuze voor Beerschot-Wilrijk: "Ik weet dat veel eersteklassers jaloers zijn"

Koen Frans
Koen Frans
| 7 reacties
Michael Clepkens heeft hélemaal geen spijt van zijn keuze voor Beerschot-Wilrijk: "Ik weet dat veel eersteklassers jaloers zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vier keer gewonnen, één keer gelijk, amper twee tegendoelpunten en altijd veel supporters. Doelman Michael Clepkens is blij dat hij deze zomer voor Beerschot-Wilrijk koos.

"Die aanmoedigingen van onze supporters, die volle tribunes, hun liedjes, de manier waarop ze daarmee de tegenstanders weten te intimideren,... ik hou er van", zegt de 30-jarige Clepkens op de clubwebsite.

"Bovendien voel ik veel respect en vertrouwen van onze supporters, en dat is toch niet evident want ik weet dat mijn voorganger Jef Snyders hier drie knappe seizoenen heeft gekeept en enorm populair was", gaat Clepkens voort. "Het is fijn dat ik zo snel de fans heb weten te overtuigen en dat ze mij nu al in hun hart hebben gesloten."

Het is fijn dat ik zo snel de fans heb weten te overtuigen en dat ze mij nu al in hun hart heben gesloten.

Met dank aan de defensie

"Mijn keuze voor KFCO Beerschot-Wilrijk is de beste die ik in jaren gemaakt heb. Akkoord, we voetballen misschien 'maar' op het derde niveau, maar ik weet zeker dat een heleboel eersteklassers stikjaloers zijn op wat er zich op het Kiel afspeelt. Daar wordt over gepraat in het voetbalwereldje", weet Clepkens.

En Clepkens doet het goed, Beerschot-Wilrijk slikt nauwelijks tegendoelpunten en staat mee bovenaan. "Er staat een blok met Arjan Swinkels als patron en organisator. Hij stuurt constant en is op die manier van goudwaarde. Door hem blijft iedereen bij de les en halen we individueel en als groep een hoger niveau", besluit de ex-doelman van Racing Mechelen, KV Kortrijk, Waasland-Beveren en FC Dudelange.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties