Beerschot-Wilrijk recupereert sterkhouders voor uitwedstrijd in Oosterzonen
Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties

Marc Brys kan vanavond opnieuw rekenen op Simon Vermeiren en Arjan Swinkels

Beerschot-Wilrijk recupereert sterkhouders voor uitwedstrijd in Oosterzonen
Foto: © jan mees

KFCO Beerschot-Wilrijk gaat vanavond in Oosterzonen op zoek naar een zevende opeenvolgende uitzege in de competitie. De Kielse Ratten kunnen opnieuw een beroep doen op Simon Vermeiren, Arjan Swinkels en Guillaume François.

Marc Brys heeft dit seizoen al vaak moeten puzzelen, maar vanavond recupereert hij Simon Vermeiren, Arjan Swinkels en Guillaume François. Aanvaller Vermeiren speelde vorig seizoen nog bij tegenstander Oosterzonen en maakte deze jaargang al drie doelpunten namens Beerschot-Wilrijk. Vermoedelijk kiest Brys wel opnieuw voor man in vorm Vlad Rusu in de punt van de aanval.

De ziekenboeg op het Kiel loopt dus verder leeg. Beerschot-Wilrijk kan in Oosterzonen wel nog geen beroep doen op Mo Messoudi (kuit) en Youssef Boulaouali (knie-operatie). Ook het dossier-Placca is nog altijd niet in orde. De Togolees mag dus ook tegen zijn ex-club Oosterzonen nog niet in actie komen voor zijn nieuwe ploeg Beerschot-Wilrijk.

De selectie: Clepkens, Steelant, De Maeyer, Pereira, Prychynenko, Swinkels, van den Bergh, De Jonghe, Thompson, Geudens, Ragolle, Pietermaat, De Beule, François, Losada, Schaessens, Maes, Ruytinx, Rusu, Vermeiren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties