Standard moét vanavond winnen om nog kans te maken op play-off 1

Redactie
| 15 reacties
Standard moét vanavond winnen om nog kans te maken op play-off 1
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard ontvangt vanavond op de 20e speeldag thuis Sporting Lokeren. De Rouches kunnen maar beter winnen om nog een sprankeltje hoop op play-off 1 te behouden.

Standard telt momenteel 4 punten minder dan nummer 6 KV Oostende, dat vanavond ook aan de bak moet tegen Kortrijk. Met na deze speeldag nog slechts 10 matchen voor de boeg, kan er maar beter gewonnen worden om nog aanspraak te maken op play-off 1. Er vallen natuurlijk wél nog drie punten te verdienen met de match tegen Charleroi in het achterhoofd...

De druk wordt dus steeds groter aan de boorden van de Maas, want de Rouches willen niet nog een keer play-off 1 missen. Coach Aleksandar Jankovic kan alvast geen beroep doen op Soares en de geschorste Fai. Dat zal wellicht weinig impact hebben op zijn basiself, zo komt Goreux in principe op de rechtsachter terecht.

Lokeren met 10 op 12

Lokeren heeft zich na enkele prima weken dan weer netjes uit de degradatiezone gevoetbald. De aanpak van coryfee Runar Kristinsson lijkt duidelijk te werken bij de Waaslanders. In de laatste 4 wedstrijden werden er 10 punten gepuurd, benieuwd of Lokeren ook in Luik kan verrassen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties