Chelsea maakt bocht van 180 graden in zaak-Musonda; verrassende wending in de maak

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
Chelsea maakt bocht van 180 graden in zaak-Musonda; verrassende wending in de maak
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charly Musonda Junior leek op weg naar AS Roma, maar mogelijk komt er van een uitleenbeurt aan de Italiaanse topclub niets in huis. Chelsea-trainer Antonio Conte lijkt andere plannen te hebben met de Belgische youngster.

Met de Braziliaan Oscar zag Chelsea onlangs een speler vertrekken. Op zijn wekelijkse persbabbel kreeg Antonio Conte dan ook enkele vragen omtrent het uitblijven van inkomende transfers.

De Italiaan was duidelijk en lijkt niet meteen op zoek te zijn naar vers bloed. “Op dit ogenblik hebben we Nathan Aké (terug na uitleenbeurt aan Bournemouth, nvdr.) ‘gekocht’. En daarnaast leveren we goed werk met Charly Musonda Junior en Kenedy, twee jongens met potentieel.”

"Musonda Junior? Ik hou van dat type speler"

Antonio Conte

Conte ging zelfs nog iets dieper in op de situatie van Musonda. “Ik hou van dat type spelers. Ik zou graag met hem samenwerken”, voegde de coach van The Blues er tot slot nog aan toe.

Een hint aan het adres van Musonda, die dan mogelijk toch het seizoen uitdoet bij zijn moederclub Chelsea. De dribbelvaardige Belg leek op weg naar AS Roma, maar de kans is reëel dat hij bij Chelsea blijft en kansen krijgt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties