Stuivenberg heeft huiswerk gemaakt: "Er loopt bij Celta één héél goede speler rond"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 4 reacties
Stuivenberg heeft huiswerk gemaakt: "Er loopt bij Celta één héél goede speler rond"
Foto: © photonews

KRC Genk vertoeft deze week onder een aangenaam Spaanse zonnetje voor het treffen met Celta de Vigo. Albert Stuivenberg heeft het strijdplan alvast klaar.

De generale repetitie van KRC Genk - bij KSV Roeselare - was qua spel dan wel niet wat het had moeten zijn, maar de Limburgers pakten we de drie punten én het vertrouwen mee op de bus richting Cristal Arena.

"We hebben de voorbije twee dagen kunnen herstellen", vertelt Albert Stuivenberg. "En nu gaat de focus helemaal op de wedstrijd tegen Celta de Vigo. We spelen eerst uit en het wordt héél belangrijk om een goed resultaat neer te zetten."

Celta de Vigo wordt een héél grote uitdaging voor ons

Albert Stuivenberg

In de vorige ronde (tegen KAA Gent, nvdr.) was dat alleszins geen probleem. "Het is ons de vorige keer inderdaad goed gelukt", lacht de Nederlandse oefenmeester. "Maar Celta wordt een héél grote uitdaging."

Stuivenberg heeft zijn huiswerk zeker gemaakt. "Celta is een volwassen ploeg met héél veel ervaring. Bovendien staat de Spaanse competitie hoger aangeschreven dan de onze. Er loopt daar met Iago Aspas ook één enorm goede speler rond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties