Hattrick-held Simon Vermeiren: "Elke speler die bij Beerschot komt voetballen, verliest er zijn hart"
Koen Frans
Koen Frans vanuit Antwerpen (Kiel)
| 35 reacties
Hattrick-held Simon Vermeiren: "Elke speler die bij Beerschot komt voetballen, verliest er zijn hart"
Foto: © jan mees

Simon Vermeiren was met drie goals en een assist de absolute ster in de galamatch van Beerschot-Wilrijk tegen Dessel. De aanvaller is nog niet zeker van een verlengd verblijf op het Kiel, maar wil - uiteraard - graag bijtekenen.

Vermeiren glunderde na de wedstrijd. "Ja, het was echt genieten vandaag. We waren dit tegenover onszelf én tegenover de fans verplicht. Zowel fysiek als mentaal was het niet makkelijk om ons elke keer weer op te laden. Maar we spelen uitgerekend in deze galamatch één van onze beste wedstrijden van het seizoen."

Net als Losada is ook Vermeiren nog niet zeker van plaatsje in de selectie van volgend jaar. "Ik zit inderdaad nog in de grijze zone, maar ik denk dat de gesprekken de komende dagen wel zullen opgestart worden. Natuurlijk hoop ik dat ik mag blijven. Elke speler die bij Beerschot komt voetballen, verliest er zijn hart. En dat is voor mij niet anders."

Drie jaar getrouwd

"Ik heb me elke week op het veld proberen te bewijzen. De laatste weken is dat goed gelukt, denk ik. Of ik m'n doelpunten aan iemand wil opdragen? Wel ja, ik ben dag op dag drie jaar geleden getrouwd dus die drie goals waren voor m'n vrouw", aldus charmeur Vermeiren. En weg was hij. Met een pint in de hand dook hij de nacht in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties