Witsel twijfelt niet: "Meerdere andere Rode Duivels zijn geïnteresseerd in China"

Redactie
| 0 reacties
Witsel twijfelt niet: "Meerdere andere Rode Duivels zijn geïnteresseerd in China"
Foto: © photonews

Axel Witsel kwam in januari aan bij Tianjian Quanjian en gelooft dat hij niet lang de enige zal blijven om in het Verre Oosten te voetballen. Met de miljoenen die in de Chinese voetbalwereld circuleren zou dat eerlijk gezegd niet eens zo vergezocht zijn.

Axel Witsel, die begin volgende week naar België komt voor de interland tegen Estland, zat samen met La Dernière Heure. Hij twijfelt er niet aan dat er tijdens de zomer grote aanwinsten naar zijn club zullen komen.

Grote namen als Diego Costa en Sergio Agüero werden al gelinkt aan Tianjian Quanjian. "Het is realistisch om een aanvaller van dat kaliber te halen," bevestigt Witsel. "Cannavaro (de coach) en de voorzitter zijn er al mee bezig. We hopen zeker op een grote aanwinst."

Ook een nieuwe Belg is niet uitgesloten. "De club heeft al contact gehad met Dries (Mertens). Maar sindsdien heeft hij zulke sterke prestaties geleverd, hattricks gemaakt en dan zijn contract verlengd. Dat is dus niet langer mogelijk... Een ander Rode Duivel in China? Het is mogelijk. Meerdere van hen zijn geïnteresseerd in deze competitie. Ze verbergen dat niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties