Krijgt fanfavoriet Fran Brodic onder Ivan Leko wél kansen bij de A-ploeg? Dit heeft de coach erover te zeggen

Redactie
| 10 reacties
Krijgt fanfavoriet Fran Brodic onder Ivan Leko wél kansen bij de A-ploeg? Dit heeft de coach erover te zeggen
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij de beloften was hij dé man bij Club Brugge met meer dan 30 doelpunten en een resem assists. Onder Michel Preud'homme kreeg hij echter geen kans. Rest de vraag: kan dat onder Ivan Leko wel?

Fran Brodic heeft alvast mee dat hij net als Leko een Kroaat is. Mogelijk dat de oefenmeester hem dan ook minstens een kans zal geven in de A-kern. En dat hij hem zal kunnen motiveren om zijn kansen te grijpen, want bij de A-ploeg lukte dat tot op heden nooit voor Brodic als hij eens mocht meetrainen.

"Hij klopt steeds harder op de deur voor een plaats in de A-kern, maar er zijn natuurlijk nog enkele spitsen voor hem in de pikorde", aldus Leko tegen Tportal. "Er is een groot verschil tussen de Jupiler Pro League en de beloftencompetitie."

Tegen 24 Sata gaat hij verder door op het verhaal: "Ik ken hem nog niet zo goed als speler, eerlijk gezegd. Hij was erg goed bij het B-elftal en scoorde veel, dat weet ik wel al. Namen of de volumes van het contract zullen voor mij niet tellen, enkel de prestaties op training en wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties