Anthony Limbombe aasde op een vertrek bij Club Brugge, maar verzoende zich uiteindelijk toch met zijn nieuwe rol

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Anthony Limbombe aasde op een vertrek bij Club Brugge, maar verzoende zich uiteindelijk toch met zijn nieuwe rol
Foto: © photonews

Bij Club Brugge was het de jongste dagen nog bijzonder druk qua transferactiviteiten. Björn Engels vertrok op de slotdag van de mercato richting Olympiakos. Stefano Denswil en Anthony Limbombe blijven blauw-zwart trouw.

Over het langere verblijf van Denswil bij Club kan u HIER meer lezen. En ook Limbombe gaat deze zomer nergens meer heen. "Er was nooit sprake van een mogelijke transfer van Anthony Limbombe", laat de Belgische vicekampioen op zijn website weten. "Gezien zijn ontwikkeling van de voorbije maanden ziet Club hem als een sterkhouder voor dit seizoen."

Systeem Leko

De 23-jarige Limbombe kende een moeilijk seizoensbegin bij Club. De vleugelaanvaller kon zich aanvankelijk niet vinden in de meer verdedigende rol die hij in het systeem van Ivan Leko kreeg. De voormalige winger van NEC Nijmegen lonkte dan ook naar een terugkeer richting de offensieve Eredivisie.

De laatste weken veranderde de situatie van Limbombe bij Club echter. De flankspeler verzoende zich met zijn aangepaste opdracht en paste opnieuw in de plannen. Bijgevolg zette hij een transfer uit zijn hoofd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties