? Wow! Ploegmaat Praet tovert heerlijke vrije trap uit zijn sloffen

Maarten Cattaert
| 1 reacties

Sampdoria is een van de revelaties van dit seizoen in de Serie A. Dinsdag toonde Internazionale zich met 3-2 nog net iets te sterk, maar vandaag won het team van Dennis Praet op overtuigende wijze tegen Chievo. Vooral de goal van Lucas Torreira mocht er wezen!

Na 25 minuten stonden de bordjes in evenwicht tussen Sampdoria en Chievo. De thuisploeg kreeg een vrije trap op 35 meter van doel. Voor de zekerheid zetten de bezoekers uit Verona een mannetje achter de muur. Dat bood geen soelaas, want Torreira gaf doelman Sorrentino het nakijken met een heerlijke knal.

Sampdoria won uiteindelijk met 4-1. Praet begon zoals zo vaak dit seizoen in de basis en speelde 67 minuten mee. Door de zege staat de ploeg van Giampaolo stevig zesde met 20 op 30.

Bekijk hieronder de prachtige vrije trap. Opgelet: het laden van de video kan even duren