Ochoa weet hoe Mexico de Rode Duivels best kan aanpakken

Maarten Cattaert
| 0 reacties
Ochoa weet hoe Mexico de Rode Duivels best kan aanpakken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na afloop van de nederlaag tegen AA Gent, blikte Standard-doelman Guillermo Ochoa al eens vooruit op de oefeninterland tussen België en zijn land Mexico op 10 november. Volgens hem zijn de spelers er klaar voor om het op te nemen tegen de Rode Duivels.

Tegen RTBF zei de Mexicaanse doelman het volgende: "Mexico is klaar voor het WK. We verwachten er alvast veel van. We hebben een jonge ploeg, maar met veel ervaring. We hebben veel kwaliteiten en spelen al lang samen. Veel spelers spelen ook in Europa en boeken er veel vooruitgang."

Ochoa gelooft dat de kracht van de Mexicaanse nationale ploeg vooral in de snelheid van de aanval zit, gekoppeld aan veel balbezit. "De wedstrijd tegen België is een goede test voor ons. Het is een sterke ploeg met veel goede spelers. Ze hebben een goede kwalificatieronde afgewerkt."

Wat is volgens Ochoa het sterkste punt van de Rode Duivels? "De aanvalslinie. De offensieve spelers verkeren in grote vorm. We moeten ze dus defensief goed opvangen en proberen om ze te verrassen", besluit de Standard-goalie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties