Toch nog strijdvaardige taal in Neerpede: "Wij geloven nog in de titel"

Toch nog strijdvaardige taal in Neerpede: "Wij geloven nog in de titel"

De wintermercato bij Anderlecht gaat nog even nazinderen. Hein Vanhaezebrouck vroeg duidelijk een diepe spits en kreeg er een flankaanvaller bij. Eentje die fysiek nog niet helemaal top zal zijn. Denkt Herman Van Holsbeeck dat zijn trainer gelukkig zal zijn?

De hele situatie met de verkoop van de club stoorde Vanhaezebrouck ook. "Toch blijft hij ongelooflijk professioneel, niet alleen als trainer, maar ook als mens. Ik voel veel steun van hem in deze moeilijke periode. We proberen er allemaal het beste van te maken", klinkt het bij Van Holsbeeck bij Sporza.

"Ik voel me wel deels verantwoordelijk. Het is een coach op het toppunt van zijn carrière bij de grootste club van het land, maar de situatie is ongelukkig voor iedereen. Ik hoop dat het snel voorbij is. Hij snakt daar ook naar."

Titelambities

Maar de handdoek wordt niet geworpen. "In een normale competitie zou de kampioen al bekend zijn. Maar in de play-offs zouden we nu op 6 punten staan, dan kan alles nog. Iedereen wil nog iets laten zien. Dat voel ik ook bij de coach en de jonge spelers die hun neus aan venster hebben gestoken. De titel? Wij geloven er toch nog in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties