Hazard komt nog eens terug op zijn terechtwijzing van Lukaku: "We hebben hem nodig als we ver willen geraken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moskou
| 0 reacties
Hazard komt nog eens terug op zijn terechtwijzing van Lukaku: "We hebben hem nodig als we ver willen geraken"

Volg België nu via WhatsApp!

Eden Hazard nam zijn verantwoordelijkheid als kapitein op tegen Panama door Lukaku bij de rust aan te pakken. Hij vond dat de spits zich wegstak en dat het moeilijk was om met tien te spelen.

"Het was zeker geen aanval op Romelu", aldus Eden Hazard woensdagmiddag in het basiskamp van de Rode Duivels. "Als we ver willen geraken op dit WK hebben we Romelu nu eenmaal nodig. We weten dat hij doelpunten kan en zal maken, want het is een geweldige speler, maar hij moet meedoen aan het spel. Anders is het moeilijk om hem te vinden."

Het haalde wat uit, die babbel. "Hij bewoog meer en scoorde uiteindelijk twee goals. Ik wil hier nu niet mijn grote gelijk halen, maar ik zag wel degelijk een verschil. Hij weet het zelf ook wel dat hij meer de bal moet raken om zijn vertrouwen op te krikken en dergelijke."

Kapitein Hazard in actie 

Daarna kwamen beiden er onderling niet meer op terug. "We hadden drie goals gemaakt, dus alles was in orde, hé", lachte Hazard. "Of ik hem dat gezegd had als ik geen kapitein was? Zeker. Romelu kan je al eens makkelijker iets zeggen. Wanneer er over iets gepraat moet worden, doe ik dat ook. Het kan ook het WK van Romelu worden, hé. Dat heeft hij intussen wel getoond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties