Verliest swingend Genk één van zijn orkestleiders? "Als het aan mij lag zou ik graag langer blijven, maar ik kan momenteel niets uitsluiten"

Clint Vens
| 1 reacties
Verliest swingend Genk één van zijn orkestleiders? "Als het aan mij lag zou ik graag langer blijven, maar ik kan momenteel niets uitsluiten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk deed met zijn oogstrelend voetbal op de openingsspeeldag heel voetbalminnend België likkebaarden. De twee roergangers van het dartele spel waren Leandro Trossard en Alejandro Pozuelo.

Trossard verlengde op het einde van vorig seizoen zijn contract en gaf al meermaals aan nog één seizoen te willen knallen in de Cristal Arena om dan door de grote poort te vertrekken. Voor Alejandro Pozuelo liggen de kaarten evenwel anders. 

Gezin

De Spaanse balvirtuoos sluit een vertrek bij de Limburgers niet uit: "Als het aan mij lag, zou ik graag langer bij Genk blijven, maar ik moet ook aan mijn gezin denken. Zij moeten ook gelukkig zijn. Mijn vrouw spreekt geen Engels. Onze kinderen moeten naar een Nederlandstalige school. Dat is voor hen helemaal niet zo evident. Vooral daarom kan ik momenteel niets uitsluiten. Het blijft voetbal", zegt hij aan Het Laatste Nieuws

Afkoopclausule

Pozuelo heeft een afkoopclausule van acht miljoen euro in zijn contract staan. Real Betis toonde eerder al interesse in de 26-jarige spelmaker. De zomertransferperiode duurt nog een kleine maand en in Genk zijn ze ongetwijfeld met een bang hart de dagen aan het aftellen tot 1 september.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties