Trossard en co zijn grof wild, speelt Genk in de winter een sleutelpion kwijt? "Er zijn duidelijke afspraken met alle spelers"
Redactie
| 9 reacties

Dimitri de Condé is er gerust in dat de Genkse sterkhouders in januari aan boord blijven

Trossard en co zijn grof wild, speelt Genk in de winter een sleutelpion kwijt? "Er zijn duidelijke afspraken met alle spelers"
Foto: © photonews

KRC Genk verloor in de Belgische competitie nog niet en is ook in Europa goed op weg om te overwinteren. Verschillende spelers blinken week na week uit bij de Limburgers.

Meerdere Genkse pionnen speelden zich de voorbije maanden in de kijker. Donderdag raakte bekend dat Thierry Henry Leandro Trossard in de winter naar AS Monaco wil halen. Technisch directeur Dimitri de Condé maakt zich niet ongerust.

"Naar de volgende mercato in januari toe, vrees ik geen problemen", zegt hij in Het Belang van Limburg. "Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met alle spelers. Zij hebben zich minimaal voor het volledige seizoen geëngageerd."

Pozuelo

Alejandro Pozuelo kan voor een vast bedrag weg. Afgelopen zomer vreesde het bestuur nog een 'last minute' vertrek van de Spanjaard. Wat met de wintermercato?

"Zeg nooit nooit", gaat De Condé verder. "Maar er moet al een heel uitzonderlijke aanbieding komen, vooraleer hij hier in het midden van een seizoen vertrekt. Daarvoor voelt Pozuelo zich te goed in dit verhaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties