Preud'homme waarschuwt voor gemakzucht: "Iedereen denkt dat het een fluitje van een cent zal zijn"

Mathias Vranckx
| 3 reacties
Preud'homme waarschuwt voor gemakzucht: "Iedereen denkt dat het een fluitje van een cent zal zijn"
Foto: © photonews

Om Michel Preud'homme te kunnen verrassen, moet je van goeden huize komen. Al zal het Turkse Akhisarspor er donderdagavond alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Preud'homme is op de persconferentie in aanloop naar de match dan ook op zijn hoede.

De Standard-coach probeert in Turkije in de underdogrol te kruipen. Dat hoeft nochtans niet. Standard staat in groep J momenteel derde met negen punten achter leider Krasnodar (twaalf punten, nvdr.) en Sevilla (ook negen punten, maar beter doelsaldo, nvdr.). Alles kan nog. Toch kijkt Preud'homme vooral naar Akhisarspor. 

Puntenloos

"Hier winnen zal allesbehalve evident zijn. Akhisarspor is een goeie ploeg die niet puntenloos zal willen eindigen", denkt de Luikenaar op het Twitter-kanaal van de club. Want dat is effectief zo, Akhisarspor heeft nog geen enkel punt kunnen binnenhalen in deze EL-campagne. Toch speelden ze over het algemeen meer dan degelijk voetbal.

Dat zag ook Preud'homme. "Ze brachten ons in ons eigen stadion in de problemen. Iedereen denkt dat het een fluitje van een cent zal worden om hier te winnen, maar ik niet", aldus de T1 van de Rouches. De gemiddelde voetbalsupporter weet dat de voetbaltempels in Turkije zich al eens durven omtoveren tot ware heksenketels. Ook dat wordt een factor waar de Standard-spelers mee zullen moeten rekening houden. De wedstrijd wordt morgen om 19 uur afgetrapt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties