SuperJan schitterde op een voor hem ongewone positie: "Fysiek heb ik me nooit beter gevoeld dan nu"

SuperJan schitterde op een voor hem ongewone positie: "Fysiek heb ik me nooit beter gevoeld dan nu"

Een goal, een assist en de nul gehouden. Het was eergisteren het avondje wel voor Jan Vertonghen. 's Avonds de grote Jan, na twee dagen in de picture nog steeds de grote man!

Mousa Dembélé is niet de man van de dagelijkse, of zelfs wekelijkse updates op sociale media. Maar als hij dan eens iets post is het er altijd 'boenk' op. Daags na de zege van Tottenham tegen Borussia Dortmund onderstreepte hij dat nog maar eens.

Zijn vorige tweet was al bijna een maand oud en ging over zijn afscheid bij de Spurs. Er zat natuurlijk een kwinkslag in de GOAT-boodschap van Dembélé, maar er zat ook wel veel waarheid in. SuparJan was woensdagavond outstanding.

"De trainer heeft me op die wing-back gezet omdat ik de gave heb om op het juiste moment op te duiken op de juiste posities", zei Vertonghen in HLN over zijn ietwat ongewone positie. "Hij weet dat ik die loopactie kan maken. Het was gewoon een geweldige avond. Het was ook pas mijn eerste goal in de Champions League (kwalificatie niet meegerekend, nvdr.)."

Feesten zat er echter niet in voor Vertonghen. Slapen was het enige waar hij na de match aan kon denken. "We moeten donderdagochtend weer vroeg trainen. Fysiek heb ik me nooit beter gevoeld dan nu, maar dat betekent niet dat je niet moe kan zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties