Hazard wil België nog lang niet in de steek laten: "Een EK, daarna een WK en dan nog een EK"
Redactie
| 12 reacties

Eden Hazard is nog lang niet van plan te stoppen

Hazard wil België nog lang niet in de steek laten: "Een EK, daarna een WK en dan nog een EK"
Foto: © photonews

Eden Hazard is nog maar 28 en dus hopen we dat we er nog jaren plezier aan kunnen beleven. Dat moet ook lukken, want de sterspeler is nog lang niet van plan zijn schoenen aan de haak te hangen. En als er op een dag een betere - we zien hem nog niet - komt, laat hij met plezier zijn plaats.

Hazard trekt nog steeds met plezier het shirt van België aan. Dat ziet hij ook niet snel veranderen. "Ik ben zeer blij dat ik dit op mijn 28ste al behaal. Het is een mooi parcours geweest. De laatste jaren heb ik aan vertrouwen gewonnen waardoor ik ook meer tot scoren kwam. En het is nog niet voorbij, hè", verzekert hij in Het Nieuwsblad.

Tot zijn 35ste ziet hij zichzelf wel voetballen. "Niet dat ik tot mijn veertigste zal doorgaan. De opeenvolging van wedstrijden maakt het soms zwaar maar ik wil alle competities spelen. Er komt een EK aan, dan nog een WK, dan weer een EK. We zullen zien hoe lang ik het nog trek. Momenteel beschik ik nog over al mijn mogelijkheden. Maar als de nieuwe generatie klaar staat en duwt, laat ik met plezier mijn plaats aan de jongeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties