Robben droomt van afscheidsmatch bij Bayern en spreekt zich uit over toekomst
Simon Wauters
Simon Wauters
| 10 reacties

Arjen Robben vertrekt na dit seizoen bij Bayern München

Robben droomt van afscheidsmatch bij Bayern en spreekt zich uit over toekomst
Foto: © photonews

Arjen Robben vertrekt deze zomer na tien seizoenen bij Bayern München. De winger staat al een tijdje geblesseerd aan de kant, maar hoopt nog één keer het shirt van Bayern te kunnen dragen.

De Nederlander speelde eind november tegen Benfica zijn laatste wedstrijd voor ‘Die Rekordmeister.’ Sindsdien staat hij aan de kant met een blessure aan het bovenbeen. Toch hoopt hij dit seizoen nog mistens één wedstrijd te kunnen spelen.

"Ik kan niet anders dan hard te blijven werken om zo snel mogelijk terug te keren. Ik wil dolgraag nog eens dat shirt aantrekken”, zegt Robben tegenover Allgemeine Zeitung.

Robben vertrekt na dit seizoen uit Duitsland. Hij werd al meermaals gelinkt aan een terugkeer naar de Eredivisie: "De laatste maanden zijn zwaar, maar ik hou van voetbal. Als het lichaam weer meewerkt, dan wil ik graag nog verder", vertelt hij.

De rechtsbuiten speelde intussen al meer dan driehonderd wedstrijden voor Bayern München. Eerder verdedigde hij de kleuren van Chelsea, Real Madrid, PSV en Groningen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties