🎥 Flater Donnarumma helpt Sampdoria en Dennis Praet aan overwinning

Simon Wauters

Met Sampdoria - AC Milan stonden zaterdagavond ex-Anderlechtspelers Dennis Praet en Lucas Biglia tegenover elkaar. Die eerste haalde het met het kleinste verschil na een vreemd doelpunt in de allereerste minuut.

Een slordige dertig seconden was de wedstrijd aan de gang toen Gianluigi Donnarumma een terugspeelbal tegen  Grégoire Defrel trapte. De bal verdween tegen de netten. 1-0 voor Sampdoria.

Dat was meteen ook de eindstand. Praet speelde negentig minuten, Biglia werd na zeventig minuten naar de kant gehaald.

AC Milan doet zo een heel erg slechte zaak in de strijd om de vierde plaats en het bijhorende Champions Leagueticket. Milan staat wel nog steeds vierde, maar AS Roma heeft nog een wedstrijd tegoed. De Romeinen krijgen zondag wel het Napoli van Dries Mertens op bezoek.

Sampdoria rukt met de driepunter op naar een gedeelde zesde plaats en heeft nog zich op Europees voetbal volgend seizoen.