Eigenaar PSG wil sportieve top helemaal herschikken

Simon Wauters
Simon Wauters
| 14 reacties
Eigenaar PSG wil sportieve top helemaal herschikken
Foto: © photonews

PSG verloor zaterdagavond de finale van de Coupe de France tegen Rennes. Het zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

De wedstrijd was nochtans prima begonnen voor de club uit Parijs. Na twintig minuten stond het al 0-2 voor na doelpunten van Dani Alves en Neymar. Toch liep het nog fout.

Een owngoal van Prisnel Kimpembe bracht Rennes terug in de wedstrijd en iets voorbij het uur maakte Mexer er 2-2 van.

Maar dan moest het ergste nog komen voor PSG. Twee minuten voor het einde van de tweede verlenging pakte Kylian Mbappé uit met een smerige tackle en na de verloren strafschoppenreeks deelde Neymar een slag uit aan een supporter van Rennes.

Bij eigenaar Qatar Sports Investments kunnen ze het niet langer aanzien. Er zouden daardoor deze zomer wel eens heel wat koppen kunnen rollen in Parijs.

Naast trainer Thomas Tuchel zouden volgens Le Monde ook sportief directeur Antero Henrique en zelfs voorzitter Nasser Al-Khelaïfi op de wip zitten.

Afwachten of de sportieve top ook echt ontslagen wordt en of hun opvolgers de ultieme droom wél kunnen waarmaken. In Qatar dromen ze al langer van winst in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties