KVM-speler over zijn steun aan Mogi Bayat: "Behoort tot de besten van het land"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Clément Tainmont (KV Mechelen) blijft Mogi Bayat ook trouw

KVM-speler over zijn steun aan Mogi Bayat: "Behoort tot de besten van het land"

Na het losbreken van de zaak 'Propere Handen' verkondigden heel wat spelers die onder contract staan bij Mogi Bayat hun steun aan hun makelaar. Adrien Trebel was het bekendste voorbeeld, maar ook Clément Tainmont van KV Mechelen maakte het handboeiengebaar. Hij verklaart waarom...

“We zochten met z'n allen naar een manier om de vrouw en kinderen van Mogi te steunen”, aldus de flankaanvaller in GvA. “Hij zat toen al enkele weken achter de tralies. Voetballers zijn niet echt creatief in hun ideeën, dus hebben we het zo maar opgelost. Ik viel op het veld van Westerlo pas diep in de tweede helft in en heb bij een fotograaf langs de zijlijn moeten smeken om een foto te ­nemen.

Die steun is trouwens niet verdwenen. “Mogi blijft mijn manager. Op professioneel vlak behoort hij tot de besten van het land. Met dat matchfixingverhaal heeft hij níéts te maken. Fraude? Ach, Mogi is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn. Hij is een van de bekendste figuren in het Belgische voetbal. ­Logisch dus dat hij geviseerd wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties