Matchwinnaar Lukaku verzoent zich met publiek én: "Ik ga deze zomer de beste keuze voor mijn carrière maken"
Bart Ver Elst Aernout Van Lindt
Bart Ver Elst en Aernout Van Lindt vanuit Brussel
| 3 reacties

Romelu Lukaku gaat deze zomer 'de beste keuze voor zijn carrière maken"

Matchwinnaar Lukaku verzoent zich met publiek én: "Ik ga deze zomer de beste keuze voor mijn carrière maken"

Romelu Lukaku en de Belgische fans? Alsof er nooit iets aan de hand is geweest. België-Schotland leek wel de match van de verzoening voor Lukaku, goed voor 2 doelpunten en een totaal van 48 stuks bij de nationale ploeg. Bovendien gaat de aanvaller weldra 'de beste keuze voor zijn carrière maken'.

Het is opnieuw aan tussen Lukaku en de Belgische fans, waarvan sommigen hem de afgelopen jaren meermaals op de korrel namen. Eerst was er het spandoek van de fans, daarna kwamen de kusjes van Lukaku na zijn goal(s). "Leuk om te scoren, maar het belangrijkste is de overwinning. We moeten zo verder blijven doen."

"Ik ben de fans dankbaar voor de steun. Het is leuk om in zo'n omgeving en in zo'n ploeg te kunnen spelen", aldus de aanvaller van Manchester United. "Er hadden me een paar supporters vooraf al laten weten dat er een spandoek zou komen. Dat doet deugd. Iedereen kent mijn verhaal bij de Rode Duivels, maar we moeten naar de toekomst kijken."

Transfer?

Maar of hij nog lang een speler op Old Trafford is, is nog maar de vraag. Lukaku lijkt een drukke zomer voor de boeg te hebben. Hij wordt dan ook nadrukkelijk in verband gebracht met Internazionale.

"Ik ga wat genieten met mijn familie en de beste keuze voor mijn carrière maken", verraste Lukaku toch wel. Een transfer, dus? "Ik weet al wat ik ga doen, maar ik kan er nog niets over zeggen", klonk het mysterieus. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties