Jonge Ghanees cruciale pion in transferdossier Benito Raman
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Tekpetey kan als pasmunt gebruikt worden om Raman naar Schalke te halen

Jonge Ghanees cruciale pion in transferdossier Benito Raman

In Duitsland houden de geruchten hardnekkig aan over een transfer van Benito Raman naar Schalke 04. Bij zijn huidige club Fortuna Düsseldorf ontkennen ze die overgang in alle toonaarden en willen ze Raman aan zijn contract houden. Hoe lang dat nog gaat duren, is maar de vraag.

Bij Bild schijnen ze te weten dat er ondanks de uitlatingen uit Düsseldorf nu toch schot in de zaak komt. Dat zou alles te maken hebben met Bernard Tekpetey. De 21-jarige Ghanees speelde al sinds 2016 voor Schalke, maar kwam het afgelopen seizoen uit voor SC Paderborn in de Duitse tweede klasse.

Pasmunt

Daar kende Tekpetey een goed seizoen en Schalke neemt hem deze zomer terug over voor een bedrag 2,5 miljoen euro. Mogelijk om hem meteen weer te verpatsen. Schalke zou Tekpetey willen gebruiken als pasmunt om zo alsnog de transfer van Raman te kunnen forceren.

Tekpetey gaat in dat geval Gelsenkirchen verlaten voor Düsselforf terwijl Raman de omgekeerde beweging kan maken. Schalke zou dan, zoals eerdere berichten al aangaven, negen miljoen euro neertellen voor onze landgenoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties