Reactie Wouter Vrancken snapt niet dat aanduiden van onpartijdige BAS-voorzitter zo lang aansleepte

Wouter Vrancken snapt niet dat aanduiden van onpartijdige BAS-voorzitter zo lang aansleepte
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen wacht op een uitspraak van het BAS om te weten in welke reeks het gaat voetballen. Het is vandaag de eerste dag van de pleidooien nadat pas bij de derde poging eindelijk op een correcte manier een BAS-voorzitter werd aangesteld. Wouter Vrancken denkt er allemaal het zijne van.

Het is vandaag de eerste dag van de pleidooien voor het BAS. Het zal Marc Boes zijn die zal zetelen als juryvoorzitter. Eerst werden zowel Herman Huygens als Philippe Verbiest gewraakt. Ook tegen Boes werd er een wrakingsverzoek ingediend, maar dat werd ongegrond verklaard.

Taferelen die toch enigszins de wenkbrauwen doen fronsen. "Ik snap niet dat ze zoveel moeite kenden om een onpartijdige voorzitter aan te duiden", zegt Wouter Vrancken aan Voetbalkrant. "We zijn met tien miljoen mensen in België, er zijn zoveel juristen in ons land en dan zou je niemand kunnen vinden."

Uitspraak enige wat telt

Voor Vrancken, zijn spelers en de rest van de staf zit er niets anders op dan te wachten op een uitspraak. "Wij kunnen er zelf weinig aan doen, niets zelfs. Wij zijn met ons eigen werk bezig. De uitspraak van het BAS is het enige wat er toe doet. Wat er voorts gaande is in die zittingen, hoef ik niet te weten. Ik heb bijgetekend, of het nu 1A of 1B gaat zijn, en concentreer mij op mijn werk op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties