Interview Thibault Peyre reageert op de beslissing van het BAS: "Nu een feestje, maar daarna ..."

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 9 reacties
Thibault Peyre reageert op de beslissing van het BAS: "Nu een feestje, maar daarna ..."
Foto: © photonews

Het BAS heeft gesproken: wat er ook nog zal gebeuren, KV Mechelen (en Waasland-Beveren) mogen niet degraderen naar 1B. En dus was het feesten geblazen op oefenkamp bij Malinwa.

"Dit is een enorme opluchting", geeft Thibault Peyre toe. "Het is alsof we nog een nieuwe titel of beker aan ons palmares toevoegen. Het is hier echt feest. Enkel maar vreugde op dit moment."

"Ja, dit is reden tot een feestje. Maar vanaf morgen gaan we ons opnieuw focussen op de toekomst en wat komen gaat. Er is de Supercup die op ons staat te wachten en we willen geen mal figuur slaan in 1A."

"We dachten dat de kans klein was dat het positief zou aflopen en het maalde door onze hoofden. We moesten ons voorbereiden op het nieuwe seizoen, of het nu in 1B of in 1A zou zijn."

"De twaalf minpunten en de degradatie bij de Geschillencommissie kwamen aan als een dreun. Sommigen dachten dat dit het einde was. Het was een lange en moeilijke periode, maar onze inspanningen zijn nu uitbetaald. Dit is de overwinning van een groep, sportief hebben we het vorig jaar allemaal laten zien. We verdienen het om in 1A te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties