Beerschot supporters over de onzekerheid: "Zelfs al starten we in 1B dan nog zullen we sterker staan dan ooit"
Arjen T'Sjoen
| 95 reacties

Volgens de supporters van Purple Reign staat Beerschot voor een uitstekend seizoen

Beerschot supporters over de onzekerheid: "Zelfs al starten we in 1B dan nog zullen we sterker staan dan ooit"
Foto: © photonews

Vorige week kondigde het BAS aan dat KV Mechelen en Waasland-Beveren het seizoen zullen aanvatten in 1A. Beerschot reageerde daarop met het een eenzijdig verzoekschrift dat werd goedgekeurd door de rechtbank van eerste aanleg in Brussel. Hoe reageren de supporters van Beerschot V.A. nu op deze zaak?

Bij de vraag of Beerschot volgend seizoen in eerste klasse zal aanvatten, klinkt er toch wat twijfel bij de supportersfederatie Purple Reign: "Ja, dat is moeilijk om te zeggen. We spreken uiteraard onze volledige steun uit naar onze club toe, dat is ook onze taak als supportersvereniging. Als de club beslist om stappen te zetten, dan gaan we daar volledig in mee."

"Het BAS besliste vorige week om KV Mechelen en Waasland-Beveren sowieso te laten aanvatten in 1A. Wij volgen de club uiteraard in de uitspraken die daarna gedaan zijn. De uitspraak is duidelijk en veel kan je daar dan ook niet over zeggen. Al hoeven we ons daar zeker nog niet volledig bij neer te leggen."

Als Beerschot toch in 1B aan het seizoen moet beginnen zullen ze dat dan ook met grote ambities doen: "We hebben twee hele goede seizoenen achter de rug. Als we opnieuw in 1B zullen spelen dan hopen we uiteraard datzelfde resultaat te bereiken. We streven net zoals vorig seizoen opnieuw naar het hoogste en dat is het spelen van promotiewedstrijden. De competitie is erg zwaar met heel wat teams met gelijkwaardige kwaliteiten. Het één tegen allen gevoel zal in elk geval nog sterker zijn dan ooit en vanaf de eerste dag zullen we er klaar voor zijn." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties