Update: zwaar verdict voor Asensio na blessure tegen Arsenal
Simon Wauters
Simon Wauters
| 7 reacties

Het seizoen van Marco Asensio zou nu al voorbij kunnen zijn

Update: zwaar verdict voor Asensio na blessure tegen Arsenal
Foto: © photonews

Thibaut Courtois hielp Real Madrid afgelopen nacht aan de overwinning tegen Arsenal op de International Champions Cup clash in Washington. Real haalde het na strafschoppen, waarin de Rode Duivel uitpakte met een heerlijke redding.

Veel belangrijker was echter het uitvallen van Marco Asensio. De aanvallende middenvelder moest iets na het half uur met een brancard worden afgevoerd nadat hij zijn knie verdraaide. De Spanjaard staat sowieso een hele tijd aan de kant, maar als zijn kruisband volledig is afgescheurd, zit zijn seizoen er nu al op.

 “Het ziet er niet goed uit. We maken ons zorgen”, vertelde Zidane achteraf. “Dit is een klap voor ons.”

Verandert de zware blessure van Asensio iets aan de situatie van Gareth Bale?  “Hij heeft goed gespeeld en ik ben blij voor hem”, aldus Zidane.  “Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar op dit moment staat hij nog op onze loonlijst. Vandaag wilde hij spelen, tegen Bayern München niet. Ik heb niet met hem gesproken. Zijn situatie is niet veranderd.”

Bale is dus nog steeds op weg naar de uitgang. De Koninklijke hoopt dat de voormalige duurste speler ter wereld snel andere oorden opzoekt.

Update 14u45: Real Madrid heeft laten weten dat Asensio zowel de kruisband en de meniscus van zijn linkerknie heeft gescheurd. Hij staat vermoedelijk zes maand aan de kant. 

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties