Geen punten voor Standard na goede invalbeurt Mpoku: "Dat is voetbal"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit le Stayen
| 12 reacties
Geen punten voor Standard na goede invalbeurt Mpoku: "Dat is voetbal"
Foto: © photonews

Mpoku maakte voor het eerst minuten dit seizoen. De Congolese middenvelder, die terugkeerde van de Afrika Cup, viel goed in voor Standard. Hij zette een strafschop om, maar kon geen punt uit de brand slepen.

"Wat er vandaag ontbrak, is de efficiëntie", zei Mpoku na de match. "We hebben genoeg mogelijkheden gehad om te scoren, maar het wou niet lukken. De keeper van STVV deed enkele uitstekende reddingen en we hadden wat ongeluk. Dat gebeurt nu eenmaal in het voetbal, maar het is wel jammer. Sint-Truiden heeft niet veel nodig gehad om te scoren, maar ze hebben wel drie punten en wij geen."

Zo zet de slechte reeks van Standard op Stayen zich voort: "Ik weet niet waarom, ik kan er weinig op zeggen. STVV speelde goed in de eerste helft, wij waren beter in de tweede, maar scoorden niet. Dat is voetbal."

Hij leek weg te mogen, maar Paul-José Mpoku is toch terug bij de Rouches: "Ik voel me goed en wil nog beter worden. De vorm zal beter en beter worden, ik wil opnieuw assists geven en tonen dat ik een leider ben binnen dit team. Ik heb me getoond vandaag, maar mijn doelpunt was niet voldoende."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties