Degryse looft drie toptransfers Anderlecht, maar plaatst vraagteken bij sleutelpositie

Clint Vens
| 10 reacties
Degryse looft drie toptransfers Anderlecht, maar plaatst vraagteken bij sleutelpositie

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht haalde met Nacer Chadli vermoedelijk zijn laatste toptransfer deze zomermercato. Ook de andere aanwinsten van paars-wit mogen gezien worden, dat vindt ook analist Marc Degryse.

Michel Vlap, Philippe Sandler en Samir Nasri. Drie mooie namen in een jaar dat er nota bene geen Europees voetbal gespeeld wordt in het Lotto Park. Marc Degryse is alvast fan, dat liet hij blijken in Het Laatste Nieuws.

"Zij hebben wat mij betreft de kwaliteiten om Anderlecht naar de top te brengen. Sandler – borst vooruit, goeie inspeelpass, zowel kort als lang –, Vlap, die gisteren zonder goed te spelen drie keer in scoringspositie kwam, en natuurlijk Kompany zelf."

Zulj en Nasri

Over twee spelers heerst er bij Degryse wel nog de nodige scepsis: "Ik moet zeggen dat Zulj tegen Mechelen al wat beter speelde, maar wat mij betreft mist hij de nodige explosiviteit."

"En dan is er nog Nasri van wie ik niet begrijp dat hij momenteel Yari Verschaeren naar de bank verwijst. Nasri is fysiek absoluut nog niet in orde. Ik denk niet dat-ie gisteren veel sprintjes heeft getrokken."

Spits

Paars-wit haalde onlangs Roofe als nummer negen. Volgens Degryse een sleutelpositie in de tactiek van Vincent Kompany. "De positie van diepe spits is de prioriteit. Ik hoop voor Anderlecht dat Kemar Roofe weet wat van hem verwacht wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties