OFFICIEEL: KRC Genk definitief verlost van Bosniër na ontbinding van contract
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

KRC Genk en Bojan Nastic gaan na drie jaar uit mekaar

OFFICIEEL: KRC Genk definitief verlost van Bosniër na ontbinding van contract

De landskampioen doet het voortaan met een speler minder. Er is een oplossing gevonden voor een overbodige speler die niet in de plannen van Felice Mazzu paste, namelijk Bojan Nastic. Het was al wel even duidelijk dat het einde verhaal was voor Nastic in Genk.

"KRC Genk en Bojan Nastic hebben in onderling overleg hun samenwerking ontbonden", laten de Limburgers weten in een officieel persbericht. "De 25-jarige flankverdediger kwam in augustus 2016 over naar Genk en speelde sindsdien 54 officiële wedstrijden voor onze club."

Uitleenbeurt aan Oostende

Nastic was in totaal drie jaar eigendom van Genk, al kwam de linksachter vorig seizoen ook even uit voor een andere Belgische club. "In januari 2019 werd hij voor de tweede helft van het seizoen uitgeleend aan KV Oostende."

Nastic Bojan
© photonews

De reden achter de ontbinding van zijn contract is klaar en duidelijk. "De club maakte deze beslissing samen met Bojan, opdat hij zo snel mogelijk aan de slag kan gaan bij een club waar hij speelkansen krijgt." Genk had hem in 2016 transfervrij weggeplukt bij het Servische Vojvodina.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties