UPDATE: Mechelen lijkt het meest concreet voor Julien Ngoy (Stoke)

UPDATE: Mechelen lijkt het meest concreet voor Julien Ngoy (Stoke)

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Julien Ngoy, de 21-jarige international bij de beloften die voor Stoke City uitkomt, zou weldra misschien terug te zien zijn op de Belgische velden. Meerdere clubs uit de Jupiler Pro League tonen interesse in hem.

De jonge aanvaller werd opgeleid door Anderlecht en Club Brugge. Hij vertrok naar Stoke City in 2013, toen hij nog geen 16 jaar was. In het seizoen 2016-2017 maakte hij daar zijn debuut in de Premier League. In 2018 werd hij uitgeleend aan Walsall. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan het Zwitserse Grasshoppers Zürich, waar hij vijf keer scoorde in 22 wedstrijden.

Julien Ngoy zou nu mogelijks terugkeren naar België. Volgens onze informatie, zijn er meerdere Belgische clubs geïnteresseerd in de jonge aanvaller. KV Mechelen, Cercle  Brugge, Zulte Waregem en KV Kortrijk worden genoemd, al haalde KVK eerder op de dag al een nieuwe spits met Fraser Hornby (lees er hier meer over). Afwachten dus of er nog iets uit de bus valt de komende dagen voor de belofte-international (5 wedstrijden, 1 doelpunt) , die door Johan Walem niet geselecteerd werd voor het EK vorige maand.

Update 28/08: Volgens Het Laatste Nieuws zou KV Mechelen op dit moment het meest concreet zijn voor Ngoy. Hij zou er de concurrentie moeten aangaan met Gustav Engvall, William Togui en Igor de Camargo in het 4-4-2-systeem van Wouter Vrancken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties